Messi komt van de bank en verdubbelt als Argentinië Jamaica verslaat

Invaller Lionel Messi in de tweede helft scoorde twee late doelpunten toen Argentinië dinsdag Jamaica met 3-0 versloeg tijdens een WK-warming-up in New Jersey.

Argentinië nam de leiding in de 13e minuut toen Lautaro Martinez langs Jamaicaanse verdedigers in het strafschopgebied dribbelde voordat hij Julian Alvarez vond, die de bal koel naar huis tikte.

Messi zou voor de wedstrijd griepachtige symptomen hebben en kwam in de 56e minuut van de bank en scoorde zijn eerste toen hij langs verschillende verdedigers reed en met nog vier minuten te gaan naar huis hamerde.

Hij voegde zijn tweede uit een vrije trap drie minuten later toe om de ongeslagen streak van Argentinië uit te breiden tot 35 wedstrijden.

Een fan kwam laat op het veld en Messi tekende de rug van de shirtloze indringer voordat hij door de beveiliging werd weggevoerd.

图像

Messi, die vrijdag ook tweemaal scoorde in een 3-0 overwinning op Honduras in Miami, wil Argentinië naar hun derde WK-titel leiden en de eerste sinds 1986.

Ze hebben nog een tune-up tegen de Verenigde Arabische Emiraten op 16 November voordat ze op 22 November aan hun WK-campagne tegen Saoedi-Arabië beginnen.